Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Wissel van de wacht: AMG-baas aan het hoofd van Aston Martin

AUTOFANS
Wissel van de wacht: AMG-baas aan het hoofd van Aston Martin
Aston Martin, dat al een hele tijd in zwaar weer verkeert, zou een wissel van de wacht voorbereiden. CEO Andy Palmer zou worden bedankt voor bewezen diensten. In zijn plaats zou de huidige CEO van Mercedes-AMG komen, de Duitser Tobias Moers. Dat melden enkele persbureaus, waaronder Reuters.
Lees verder

Autosalon New York finaal geannuleerd (2020)
De New York International Auto Show gaat dit jaar dan toch niet door. De coronacrisis zorgde eerst voor uitstel naar augustus, maar ook die termijn blijkt niet haalbaar. De organisatoren kijken nu naar editie 2021.
Lees verder

Internationale nerddag: 5 autonamen die té geeky zijn voor hun eigen goed
Het is vandaag internationale nerddag. Om dat te vieren, duiken we in de archieven van de autosector op zoek naar modelnamen die té nerdy zijn voor hun eigen goed. McLaren MP4-12C, iemand?
Lees verder

Wacht, wat? Speelgoedauto verslaat Ford Fiesta als bestverkochte auto in VK
Normaal gezien voert de Ford Fiesta in het Verenigd Koninkrijk de ranglijst aan van bestverkochte auto's. Maar in maart stak een outsider stokken in de wielen: door de lockdown stortten de Britse autokopers zich massaal op de Little Tikes Cozy Coupe... om hun kroost te entertainen.
Lees verder

Schulz 190E City: de Mercedes-hatchback die Stuttgart niet zelf durfde te bouwen
De eeuwige tweestrijd: BMW versus Mercedes. De E30 M3 versus de 190E 2.3-16. En aan de andere kant van het spectrum: de BMW E36 3 Reeks Compact versus... Nu goed: gelukkig was Stuttgart zo slim om München daar niet van antwoord te dienen.
Lees verder