Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Wordt BMW X8 M eerste unieke M-product?

AUTOFANS
Wordt BMW X8 M eerste unieke M-product?
Nu ze in Beieren de naam "X8 M" geregistreerd hebben, draait de geruchtenmolen op volle toeren. Toch wordt er geen SUV-coupé op basis van de kolossale X7 verwacht, maar zou de X8 M wel eens het allereerste product worden dat volledig door de Motorsport-afdeling ontwikkeld is.
Lees verder

Mazda RX-Vision GT3 Concept is virtuele Gran Turismo-racer
Liefhebbers van het Playstation-spel Gran Turismo Sport kunnen zich verheugen, want alweer heeft er een automerk zijn virtuele circuitmachine klaar. Deze keer is het de beurt aan de Japanners van Mazda, die hun RX-Vision GT3 Concept voorstellen.
Lees verder

Size doesn't matter: Rolls-Royce bouwt 1:8-schaalmodel van Cullinan
De prijs wordt natuurlijk niet meegedeeld, maar Rolls-Royce heeft een schaalmodel van de Cullinan klaar. En dat is duidelijk geen kinderspeelgoed: het schaalmodel in kwestie is gemaakt op schaal 1:8 en bestaat uit maar liefst 1.000 onderdelen.
Lees verder

Donkere wolken boven Renault, Alpine binnenkort op de schop?
De coronacrisis slaat ongemeen hard toe bij de Franse constructeur Renault. Het bedrijf moet aankloppen voor staatssteun bij de Franse overheid, maar die is als aandeelhouder niet bereid om Renault zomaar geld toe te stoppen. "Renault is bezig met overleven", aldus de Franse minister van Economie Bruno Le Maire.
Lees verder

Autoverhuurder Hertz vraagt in Noord-Amerika bescherming tegen schuldeisers
De Noord-Amerikaanse tak van autoverhuurder Hertz heeft in de Verenigde Staten bescherming aangevraagd tegen schuldeisers. Door de coronacrisis liggen de activiteiten van het verhuurbedrijf al geruime tijd stil. Omdat het niet duidelijk is wanneer Hertz weer auto's kan verhuren, moet het bedrijf nu een zogenaamde Chapter 11 aanvragen. De activiteiten van Hertz in Europa blijven voorlopig buiten schot.
Lees verder