Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: 30 jaar AutoWeek: dit was nummer 21 in 1990

30 jaar AutoWeek: dit was nummer 21 in 1990
AutoWeek bestaat 30 jaar, dus daarom blikken we iedere week terug op de editie van deze week in 1990. Vanaf vandaag ligt AutoWeek 21 in de winkel met een dubbeltest tussen de 2-serie Gran Coupé en CLA Coupé en lees je alles over de toekomst van Opel. Maar wat stond er precies dertig jaar geleden in AutoWeek 21?
Lees verder

Vijf grote Franse auto's voor minder dan 5.000 euro
Er zijn in de loop der jaren veel bijzondere grote luxeauto's uit Frankrijk gekomen. Wat is er zoal te koop voor minder dan 5.000 euro?
Lees verder

Videoflashback: Volkswagen Golf GTI 16V - 588.456 km - Klokje Rond
We maakten een afspraak met een oudere heer die de eerste eigenaar was van een Volkswagen Golf GTI 16V. We stonden vooraf buiten te wachten tot die ongetwijfeld gepoetst en gepoedelde youngtimer de hoek om zou komen – al deed de kilometerstand al vermoeden dat de ergste nieuwigheid er wel vanaf zou zijn. Er kwam een deceptie: de GTI was in deplorabele staat en sleet zijn jaren langs de stoep in een Haagse straat. Gelukkig was zijn eigenaar een krasse, welbespraakte en zeer aimabele jonkheer die ...
Lees verder

Auto-importeurs krijgen maand uitstel voor bpm-afdracht
Auto-importeurs en bedrijven die zich bezighouden met de verkoop van nieuwe en geïmporteerde auto's krijgen een maand langer de tijd voor de bpm-afdracht op hun verkochte auto's. Dat melden RAI Vereniging en Bovag vandaag.
Lees verder

Maxus krijgt Nederlandse distributeur
De kans bestaat dat er binnenkort meer elektrische bestelbussen van Maxus in Nederland rondrijden, want het in China gebouwde Maxus krijgt een distributeur voor de Nederlandse markt.
Lees verder