Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: ACEA: Europa telt 142 autofabrieken

ACEA: Europa telt 142 autofabrieken
De een na de andere autofabrikant sloot in april de poorten van zijn productiefaciliteiten om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Inmiddels worden steeds meer fabrieken weer in gebruik genomen. De European Automobile Manufacturers Association maakt inzichtelijk hoe groot het aantal 'autofabrieken' in Europa is.
Lees verder

BMW noteert winstgroei over eerste kwartaal 2020
Tussen al het slechte nieuws over de enorme economische gevolgen van het coronavirus voor autofabrikanten, is er ook nog een kleine opsteker. BMW heeft in het eerste kwartaal van 2020 namelijk betere cijfers genoteerd dan in dezelfde periode vorig jaar. Er hoort echter wel een belangrijke kanttekening bij.
Lees verder

Nieuwe benzinemotoren voor Jeep Compass
Jeep brengt nieuwe benzinemotoren naar de Compass. De oude MultiAir-benzinemotoren worden gewisseld voor moderne machines van de Firefly-familie.
Lees verder

Volkswagen opent 17 juni orderboeken ID.3
Komt 'ie nou wel deze zomer of komt 'ie er toch niet? Er is de afgelopen tijd veel te doen geweest rondom de voorspelde levering van de Volkswagen ID.3. J├╝rgen Stackmann deelt een nieuw statement op Twitter waardoor een ding duidelijk lijkt: de ID.3 belandt deze zomer op de weg.
Lees verder

Jeep viert vrijheid met Compass Night Eagle Liberty Edition
Jeep heeft het Nederlandse leveringsgamma van de Compass compleet omgegooid door de nieuwe 130 pk en 150 pk sterke 1.3 Firefly-motoren op de prijslijst van de SUV te zetten. Op die lijst komen we een nieuwe gelimiteerde uitvoering tegen: de Night Eagle Liberty Edition.
Lees verder