Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Dethleffs introduceert plug-in hybride camper

Dethleffs introduceert plug-in hybride camper
Na de e.home en e.home Coco presenteert Dethleffs de Globevan e.Hybrid, de eerste voor serieproductie klaargestoomde camper met plug-in hybride aandrijflijn.
Lees verder

Volvo omarmt Luminar Lidar-technologie
Volvo is de samenwerking aangegaan met het Amerikaanse Luminar voor het gebruik van de Lidar-technologie. Volvo's op het SPA2-platform worden autonoom.
Lees verder

Rijscholen vanaf 11 mei weer open
Gisteren maakte minister president Mark Rutte bekend dat de coronamaatregelen worden versoepeld. Mensen met een contactberoep kunnen vanaf 11 mei weer aan de slag. Goed nieuws voor de rijschoolbranche: ook rijinstructeurs mogen vanaf volgende week weer de auto in.
Lees verder

Autobranche Europa: 'Open dealers, subsidieer nieuwe auto'
De Europese autobranche krijgt hard klappen als gevolg van de coronacrisis. Nu landen langzaam wat opkrabbelen, volgt een oproep aan de EU en haar landen om de boel weer op de rit te krijgen. Vier grote Europese brancheverenigingen komen met een actieplan.
Lees verder

Skoda belicht elektrische Enyaq iV
Skoda brengt begin volgend jaar zijn eerste in de basis als EV ontwikkelde auto op de markt: de Enyaq iV. Van die elektrische Tsjech die zijn technische MEB-basis met auto's als de Volkswagen ID.3 deelt, is nu een fikse portie eerste informatie bekend.
Lees verder