donderdag 7 mei 2020

Autoweek: Dít zijn de vernieuwde Alfa Romeo Giulia Q en Stelvio Q

Dít zijn de vernieuwde Alfa Romeo Giulia Q en Stelvio Q
Alfa Romeo voerde eind vorig jaar een vernieuwingsronde door op de Giulia en de Stelvio, al hield het merk de gemoderniseerde Q-uitvoeringen nog even onder de pet. Tot vandaag!
Lees verder

Citroën kondigt nieuwe sedan aan
Citroën stuurt een uitnodiging rond voor de onthulling van zijn nieuwe primeur. Hoewel het nog niet helemaal duidelijk wordt om welke auto het gaat, geeft Citroën wel enkele interessante details prijs.
Lees verder

Hyundai: 'i10 wordt niet elektrisch'
De nieuwe Hyundai i10 wordt niet elektrisch. Dat blijkt uit een interview met Hyundai-topman Raf van Nuffel. Ooit volgt wel een elektrische versie.
Lees verder

Dít is de Lamborghini Huracán Evo RWD Spyder
Lamborghini breidt het portfolio van de Huracán uit met een nieuwe telg: de Huracán EVO RWD Spyder. Een hele mond vol. Ondanks zijn wel heel specifieke modelnaam, hoeft de auto enige uitleg.
Lees verder

Vijf leuke gebruikte Citroëns uit de C4-bloedlijn
Citroën maakt zich op voor de onthulling van een 'sedan in het C-segment'. Hoewel het nog te bezien valt wat dat concreet betekent, is in ieder geval bekend dat in ieder geval de opvolger van de C4 Cactus eraan komt. Tijd om eens wat gebruikte voorgangers uit het occasionaanbod te plukken.
Lees verder