vrijdag 29 mei 2020

Autoweek: Facelift Friday: Lexus RX

Facelift Friday: Lexus RX
Nagenoeg precies een jaar geleden presenteerde Lexus een vernieuwde versie van z'n RX, die met afstand de populairste auto van het merk is. Op het eerste gezicht lijkt er weinig aan de grote SUV te zijn veranderd, maar bij een tweede blik komen toch de nodige verschillen naar boven.
Lees verder

Terugblik: 'Toyota Prius MPV gaat Alpha heten'
Een terugblik naar 2010, toen we nog dachten dat de 'Prius MPV' een eigenzinnig verhaal zou worden. De praktijk bleek anders.
Lees verder

'Volkswagens als videogames: meteen een day one patch'
Een nieuwe podcast is live! In deze aflevering zien Marco en Roy het weer drukker worden op de weg, en verbazen ze zich over de softwareproblemen bij de Volkswagen. Ook hebben ze een mening over de huidige AMG-motoren.
Lees verder

Subaru Forester – Nissan X-Trail - Dubbeltest
Om beter aan de CO2-regels te kunnen voldoen, zet Nissan voor de grote X-Trail in op dieseltechniek en downsizing. Subaru neemt in de compleet nieuwe Forester juist afscheid van de dieselmotor en komt voor het eerst met hybride techniek. Weliswaar mild, maar toch. Waarmee zijn deze sports utilities het best bediend?
Lees verder

Wisseling van wacht in top Seat, Skoda, VW en Bentley
Seat heeft per 1 juli een nieuwe Executive Vice-president voor Research and Development. Werner Tietz zal per ingang van die datum de functie bekleden.
Lees verder