woensdag 27 mei 2020

Autoweek: Facelift voor BMW 6-serie Gran Turismo

Facelift voor BMW 6-serie Gran Turismo
Het BMW-nieuws klotst tegen de plinten. Zojuist stelde BMW de vernieuwde 5-serie aan de wereld voor en nu is ook de gefacelifte 6-serie Gran Turismo op het digitale podium getild.
Lees verder

Dít is de vernieuwde BMW 5-serie
BMW presenteert de vernieuwde 5-serie. De zevende generatie van de 'Fünfer', die sinds 2017 meedraait, is in een strakker jasje gestoken en profiteert ook op technisch gebied van een aantal welkome vernieuwingen.
Lees verder

Onderhoudstip - Distributieriem
Veel automobilisten weten nauwelijks wat de distributieriem doet, maar horen alleen al bij het woord de kassa van de garage rinkelen. Ja, vervanging kan duur zijn, maar niets doen is geen optie. Want een kapotte riem kan tot ernstige motorschade leiden.
Lees verder

Consumentenbond sleept Volkswagen voor rechter
De Consumentenbond dagvaardt Volkswagen (VW) in juni en wil zo voor kopers van sjoemeldiesels schadevergoedingen afdwingen. De bond ziet zich gesterkt door de uitspraak die een Duits hof maandag deed in het voordeel van een consument.
Lees verder

Mercedes-Benz E-klasse Cabriolet én Coupé vernieuwd
Mercedes-Benz heeft nu ook een facelift doorgevoerd op de Coupé- én Cabrioletversies van de E-klasse. Het tweetal gaat er net als de eerder gepresenteerde vernieuwde Sedan en Estate zowel op optisch als op technisch vlak op vooruit.
Lees verder