Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: GP Hongarije hoe dan ook zonder publiek

GP Hongarije hoe dan ook zonder publiek
De Grand Prix van Hongarije, die op 2 augustus op het programma staat, zal hoe dan ook zonder publiek worden afgewerkt. Dat maakte de organisator van de race vrijdag bekend.
Lees verder

Arcfox presenteert veelbelovende Alpha-T
Het Chinese Arcfox, waarvan we eerder een hypercar en een SUV met de naam ECF te zien kregen, presenteert met de Alpha-T wederom een elektrische hoogpotige. Die maakt vooral indruk met z'n bereik.
Lees verder

Karma toont opnieuw prototype modulair platform
Karma liet begin april weten dat het zijn modulaire platform voor heel veel verschillende doeleinde kan inzetten. Het derde prototype doet zich nu aan.
Lees verder

Rover 45 - Achteruitkijkspiegel
Roy en Nic beschouwen de week waarin de eerste berichten over de herstart van de autoproductie kwamen. Verder gaat het over de handgeschakelde zevenbak en wat moet de volgende auto van Nic eigenlijk worden?
Lees verder

Vijf opvallende ontwerpen van Luc Donckerwolke
De Belgische topontwerper Luc Donckerwolke neemt na een betrekkelijk korte periode afscheid bij Hyundai. Om privéredenen stopt de Vlaming ermee, hij wil naar verluidt meer tijd met zijn familie doorbrengen. Hoog tijd om eens een tussenbalans op te maken van het indrukwekkende portfolio van Donckerwolke.
Lees verder