Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Jaguar F-Type P300 First Edition - Test

Jaguar F-Type P300 First Edition - Test
Met een compleet nieuw front kijkt de Jaguar F-type wat gemener uit zijn ogen. Potentieel om dat waar te maken komt van de twee V8-versies; de V6-versies zijn komen te vervallen. Nog altijd staat de 300 pk sterke vierpitter aan de basis. Dus het wordt kiezen tussen een bescheiden portie of kracht in overvloed. Is de F-type met die wat gematigder dosis ook al een begeerlijke sportauto?
Lees verder

Terugblik: 'Honda sceptisch over elektrische auto'
Wie in de archieven duikt, komt nog wel eens wat interessants tegen. Zo kwam Honda's R&D-hoofd Tomohiko Kawanabe precies tien jaar geleden met een destijds niet geheel onlogische sceptische vooruitblik op elektrisch rijden. Maar is er sindsdien ondanks de enorme opmars van EV's wel wat veranderd bij Honda?
Lees verder

Nieuwe Kia 'Optima' komt niet naar Europa
Helaas: Kia heeft besloten om de K5, de opvolger van de auto die we hier als Optima kennen, niet op de Europese markt te brengen.
Lees verder

Renault moet breder inzetten op EV's voor staatssteun
Renault hoopt 5 miljard euro staatssteun te krijgen, maar in ruil daarvoor moet het wel breder in gaan zetten op elektrische auto's.
Lees verder

Tesla's Model 3 en S omgetoverd tot cabriolet
Tesla biedt geen cabrioletversie van de Model 3 en Model S, maar dat betekent niet dat ze er niet zijn. Zie hier de Model 3 cabrio en Model S cabrio!
Lees verder