Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Japanse autoverkopen stevig ingezakt

Japanse autoverkopen stevig ingezakt
Verrassend is het allemaal niet, maar ook in Japan zijn de autoverkopen als gevolg van het coronavirus compleet ingezakt. De Japanners noteren het laagste niveau in 9 jaar.
Lees verder

Volkswagen parkeert ID.3 bij iedereen voor de deur
Hoewel Volkswagen met nog geen woord rept over een eventuele vertraging van de levering van de ID.3, kan het mogelijk nog even duren voordat de ID.3 in het straatbeeld verschijnt. Om toch alvast te kunnen zien hoe het is om een ID.3 voor de deur te hebben staan, komt Volkswagen met een nieuw technisch snufje.
Lees verder

Ook Volkswagen en Audi verlengen garantie om corona
Volkswagen, Audi en Porsche verlengen de garantie van alle auto's waarvan die garantie dit voorjaar zou verlopen. De reden laat zich raden: de coronacrisis.
Lees verder

Beter in beeld: Citroën C3L
Eind vorig jaar doken in China de eerste afbeeldingen op van een wel heel eigenzinnige Citroën: de C3L. Van die in elk opzicht bijzondere nieuwkomer zijn via Chinese sociale kanalen nieuwe afbeeldingen opgedoken.
Lees verder

Lamborghini kondigt nieuw model aan
Lamborghini meldt dat het voornemens is om de toegangspoorten van zijn fabriek in Sant'Agata Bolognese op 4 mei weer te openen. Daarbij doet het merk een interessante tweede aankondiging.
Lees verder