Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Land Rover test verlengde Range Rover Evoque

Land Rover test verlengde Range Rover Evoque
Een opmerkelijke spot van onze spionagefotograaf: in Duitsland is een flink ingepakte Range Rover Evoque opgedoken die duidelijk groter is dan de reeds bekende Evoque. Het lijkt te gaan om een zevenzitter.
Lees verder

Volkswagen-top sluit deal met rechter in dieselzaak
Twee Volkswagen-topmannen hebben een deal met de Duitse rechter gesloten om vervolging voor hun rol in het dieselschandaal te voorkomen.
Lees verder

Acura laat nieuwe TLX doorschemeren
De gloednieuwe Acura TLX wordt over een week aan de wereld getoond. Dat laat het luxemerk van Honda weten. De achterkant van de sedan is alvast te zien, al heeft de auto verder ook weinig verrassingen meer in petto.
Lees verder

Nissan zint op juridische stappen na ontwikkeling zaak Ghosn
Nissan zint nog steeds op verdere juridische stappen in de zaak tegen de voormalige bestuursvoorzitter Carlos Ghosn. Dat laat het bedrijf donderdag in een verklaring weten, nadat in de Verenigde Staten twee mannen zijn aangehouden die Ghosn eind vorig jaar zouden hebben helpen ontsnappen vanuit Japan naar Libanon.
Lees verder

Ford Bronco Sport toont ware gezicht
Ford houdt de Bronco Sport nu zelf ook minder geheim. De details van de nieuwe SUV zijn op een testexemplaar al aardig goed te zien.
Lees verder