Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Nieuwe Honda Civic Type-R buiten de deur

Nieuwe Honda Civic Type-R buiten de deur
Hoewel Honda zijn Civic Type-R onlangs nog een technische upgrade gaf, is het merk al lang en breed in de weer met de ontwikkeling van een volledig nieuwe generatie van die hot hatch. Die nieuwe krachtpatser is voor het eerst in testkostuum gesnapt.
Lees verder

Geometry C: elektrische SUV van Geely
Geometry heeft een nieuwe volledig elektrische cross-over: de C. Geometry is onderdeel van Geely, het Chinese moederbedrijf van onder meer Volvo.
Lees verder

New York International Auto Show toch afgelast
De lijst met afgelaste autoshows is weer langer geworden. De organisatie achter de New York International Auto Show zet toch een rode streep door de editie van dit jaar.
Lees verder

Nieuwe Mercedes-Benz GLC gesnapt
Mercedes-Benz werkt aan een nieuwe generatie GLC en het is die SUV die nu voor het eerst in camouflagekostuum is opgedoken. De hoogpotige lijkt bij zijn generatiewissel aanzienlijk te groeien, iets dat enigszins uit nood geboren lijkt.
Lees verder

Koolstofvezel voor klassieke Shelby Mustang
Het Amerikaanse Classic Recreations komt met een nieuwe onderdelenlijn om de klassieke Shelby GT500CR-modellen te restaureren. Wat daar opmerkelijk aan is? Voor de eerste keer krijgt de Amerikaanse Mustang carbon fiber onderdelen.
Lees verder