Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Nissan: 'We blijven toegewijd aan Europese markt'

Nissan: 'We blijven toegewijd aan Europese markt'
Begin deze week kwam via persbureau Reuters naar buiten dat Nissan haar merkaanwezigheid in Europa flink terug gaat schroeven. Een volledig vertrek zou zelfs aan de orde zijn, maar volgens Nissan is dat laatste in ieder geval niet waar.
Lees verder

Vijf leuke en wat oudere Nissan-occasions
Nissan beheerst het nieuws deze week, nu het erop lijkt dat het haar aanwezigheid in Europa flink onder de loep neemt. Tijd om eens terug te blikken op het gebruikte aanbod uit de meest succesvolle decennia; de jaren 80 en 90.
Lees verder

DS 3 Crossback E-Tense vs. Mini Electric - Dubbeltest
Bij elektrische auto's spelen de hoofdvragen zich nog altijd af rondom de thema's prijs en actieradius. Toch zijn er inmiddels ook EV's die hun prioriteiten elders leggen, zoals de DS 3 Crossback E-Tense en de Mini Electric. Welke is de beste keuze als er best wat budget is en de auto vooral ook een beetje leuk moet zijn?
Lees verder

Alpina onthult de D3 S: smaakvolle dieselbeul
BMW zette onlangs een nieuwe topdiesel op de prijslijst van de 3-serie; de M340d xDrive. Nog geen maand later heeft Alpina op basis van diezelfde versie haar eigen nóg krachtigere D3 S klaar.
Lees verder

Skoda Octavia - Rij-impressie
Als vanouds is de nieuwe Skoda Octavia een echte allemansvriend die even geschikt is voor zakelijke kilometervreters als voor gezinshoofden. De nieuwste generatie staat op het platform van onder andere de Golf VIII en heeft ruimte als onderscheidende eigenschap.
Lees verder