Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Nürburging weer open voor toeristen, grote drukte

Nürburging weer open voor toeristen, grote drukte
De Nürburgring is weer open gegaan voor toeristen. Afgelopen weekend mocht er weer op de Nordschleife worden gereden met eigen auto's. Het leidde direct tot grote drukte.
Lees verder

Hofele pakt Mercedes-Benz G-klasse aan
De Duitse tuner Hofele geeft auto's van Mercedes van oudsher een wat unieker uiterlijk met een combinatie van sportief en sjiek. Bij de Mercedes G-klasse hebben ze dat nu ook geprobeerd. Daarbij heeft Hofele ook een opvallende gadget toegevoegd aan de auto.
Lees verder

'Meeste auto-onderhoud niet uitgesteld ondanks corona'
Het coronavirus blijkt relatief weinig mensen ervan te weerhouden om de auto naar de garage te brengen. Dat blijkt uit onderzoek dat Bovag liet uitvoeren. Toch is er wel een deel dat onderhoud nu even helemaal laat schieten en daar soms zelfs later niet op terugkomt.
Lees verder

'Nissan trekt zich grotendeels terug uit Europa'
Nissan komt binnenkort met een groot plan om het merk in de komende jaren te herstructureren. Eén van de onderdelen van dat plan zou het (grotendeels) terugtrekken uit Europa zijn. De aanwezigheid van Nissan wordt naar verluidt beperkt tot twee modellen.
Lees verder

Terugblik: 'Ferrari komt nooit met een vierdeurs'
Ferrari was exact tien jaar geleden heel stellig: er zou nooit een vierdeurs Ferrari komen. Tot op heden hebben de Italianen zich aan hun woord gehouden, maar niet alle beloften zijn uitgekomen.
Lees verder