Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Occasionmarkt zakt met 20 procent in

Occasionmarkt zakt met 20 procent in
Met de kalender omgeslagen is het tijd om terug te blikken op een bijzondere maand. April is de eerste volledige maand waarin Nederland te maken kreeg met de coronamaatregelen. Dit is uiteraard terug te zien in de autoverkopen, zo ook bij de occasionmarkt.
Lees verder

Marc Philipp Gemballa laat weer van zich horen
De zoon van de overleden oprichter van tuningsbedrijf Gemballa gaat op eigen houtje verder en teast voor de derde keer zijn eerstgeborene. Marc Philipp Gemballa laat met de echte onthulling nog even op zich wachten.
Lees verder

Facelift Friday: Opel Astra (2019)
Bij de presentatie van de gefacelifte Opel Astra bleek dat de auto geen PSA-motoren, maar nieuwe GM-exemplaren kreeg toebedeeld. Met dat opmerkelijke feit hebben we meteen het grootste nieuws te pakken, maar toch is er ook met het optische deel iets bijzonders aan de hand.
Lees verder

Ford Puma ST officieel aangekondigd
De geruchten gaan er al even onder en prototypes rijden minstens net zo lang al rond, maar Ford heeft op een geniepige manier officieel kenbaar gemaakt dat er een pittige St-versie van de Puma komt!
Lees verder

Volkswagen Golf vs. Ford Focus - Dubbeltest
In z'n nadagen was de vorige Golf geen onbetwiste winnaar meer in het C-segment. Reden genoeg dus voor Volkswagen om voor het nieuwe decennium met een geheel nieuwe op de markt te komen. Maar is die ook goed genoeg om de Ford Focus te verslaan?
Lees verder