woensdag 20 mei 2020

Autoweek: Seat breidt prijslijst nieuwe Leon uit

Seat breidt prijslijst nieuwe Leon uit
Seat heeft de prijslijst van de hagelnieuwe Leon uitgebreid. Goed nieuws voor wie wachtte op de komst van bescheidener gemotoriseerde versies: die zijn er nu ook!
Lees verder

Mulholland Legend 480: in de stijl van TVR
Het is alweer ruim tien jaar geleden dat het oude TVR haar deuren sloot, maar in zekere zin is het merk weer een beetje terug. In deze Mulholland Legend 480, die van dezelfde tekentafel komt als de Tuscan.
Lees verder

EuroNcap komt met reeks nieuwe tests
Elke twee jaar komt EuroNcap met een aangescherpte testmethode om de veiligheid van auto's te kunnen beoordelen. Het veiligheidsinstituut laat nu weten met welke nieuwe tests het in 2020 komt, hoewel het nog wel even duurt voordat de eerste resultaten gedeeld worden.
Lees verder

Nissan GT-R 50 by Italdesign is eindelijk hier
Bijna twee jaar na de eerste beelden is de Nissan GT-R 50 by Italdesign nu eindelijk echt klaar voor de openbare weg. Het Italiaanse ontwerpbureau geeft groen licht voor de productie van 50 exemplaren van de zeer bijzondere creatie.
Lees verder

In het Wild: Peugeot 604 (1979)
Wanneer er een grote oude Franse auto op ons scherm verschijnt, weet dat op de nieuwsredactie de handen wel op elkaar te krijgen. Deze schitterende Peugeot 604 verdient het absoluut om even in het zonnetje gezet te worden.
Lees verder