Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Telefoongebruik in verkeer iets toegenomen

Telefoongebruik in verkeer iets toegenomen
In vergelijking met twee jaar geleden zeggen iets meer Nederlanders dat ze gebruik maken van hun mobiele telefoon in het verkeer. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek van Instituut voor Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (SWOV) in opdracht van Interpolis.
Lees verder

Ook tijdelijke afleverstop Skoda Octavia
Skoda stopt tijdelijk met het bij klanten afleveren van de nieuwe Octavia. De nieuwe Tsjech heeft te kampen met hetzelfde softwareprobleem als de nieuwe Volkswagen Golf.
Lees verder

Weblog: De angst voor de knop
Het nieuwe touchscreen doet dingen die je niet wilt – ongevraagd functies als de sfeerverlichting of de mevrouw van de spraakbediening activeren - en verstopt dingen die je direct bij de hand wil hebben, zoals een simpele aan-/uitknop voor de airco. Tweede bron van ergernis is de touch-regelbalk voor volume en interieurtemperatuur, die je bedient door er met je vinger overheen te schuiven, wat al totaal onpraktisch is. Bovendien zit je zo dicht op het scherm dat je zwevende rechterwijsvinger ...
Lees verder

Toyota Corolla Touring Sports 2.0 Hybrid vs. Kia Proceed GT - Dubbeltest
Toyota's GR Sport-badge geeft de Corolla een sportiever aanzien. Maakt die aankleding in combinatie met de krachtigste aandrijflijn van de Corolla Touring Sports een sportieve stationwagon? Een duel met de Kia Proceed GT moet het antwoord geven.
Lees verder

CBR hervat praktijkexamens met verplichte mondkapjes
Het CBR heeft de praktijkexamens weer opgepakt nadat alles stil kwam te liggen door de coronacrisis. Voorlopig zijn er wel strikte maatregelen.
Lees verder