woensdag 27 mei 2020

Autoweek: Tesla scherpt prijzen aan

Tesla scherpt prijzen aan
Tesla sleutelt opnieuw wat aan de configurator, wat ook deze keer resulteert in lagere prijzen. Het betreft vooralsnog de grotere modellen, dus de Model S en de Model X.
Lees verder

Mercedes werkt aan nieuwe G-klasse 4x4²
De vorige Mercedes-Benz G-klasse kreeg er aan het einde nog een bijzondere variant bij; de 4x4². Ook van de huidige G-klasse lijkt die versie te komen.
Lees verder

ANWB: voorlopig nog geen zware ochtend- of avondspits
De ANWB verwacht niet dat er op korte termijn weer een zware spits op de Nederlandse snelwegen ontstaat, laat de verkeersdienst woensdag aan NU.nl weten. Ook niet volgende week, wanneer restaurants, cafés en culturele instellingen de deuren mogen openen.
Lees verder

BMW's zomerupdate: meer mild-hybride en nieuwe diesels
BMW heeft naast alle primeurs van vanochtend nóg meer nieuws in petto. Het Duitse merk presenteert namelijk zijn zomerupdate met wat kleiner nieuws voor meerdere bestaande modellen.
Lees verder

30 jaar AutoWeek: dit was nummer 22 in 1990
AutoWeek bestaat 30 jaar, dus daarom blikken we iedere week terug op de editie van deze week in 1990. Vanaf vandaag ligt AutoWeek 22 in de winkel met een dubbeltest tussen de plug-inhybride Superb en 508 en lees je alles over getunede mafklappers. Maar wat stond er precies dertig jaar geleden in AutoWeek 22?
Lees verder