Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Ultiem genieten voor maximaal 12.500 euro

Ultiem genieten voor maximaal 12.500 euro
Deze vier gebruikte auto's halen het maximale uit het plezier voor een relatief zacht prijsje. De pretmachines kosten nog geen € 12.500.
Lees verder

Starre as – Cornelis Schetst
De eerste voertuigen, veelal voortgetrokken door een dier, hadden starre assen. En nog altijd komen we die constructie tegen waarbij de wielen links en rechts met een vaste verbinding aan elkaar zijn gekoppeld. Maar inmiddels wel met besturing, aandrijving en zelfs luchtvering. Dat klinkt ingewikkeld, maar is dat ook zo?
Lees verder

Dít is de nieuwe Porsche 911 Targa!
Porsche breidt de 911-familie uit met de 911 Targa, de uit de Porsche-geschiedenis bekende carrosserievariant die het midden opzoekt tussen de 911 Coupé en de 911 Cabriolet.
Lees verder

Subaru noteert 16 procent meer winst
Over het boekjaar dat eindigde in maart noteert Subaru bijna 16 procent meer winst dan vorig  jaar, terwijl de verkopen 3,3 procent hoger uitkwamen. Goed nieuws, al zet ook Subaru zich schrap voor de gevolgen van het coronavirus in het volgende boekjaar.
Lees verder

Facelift voor Nissan Kicks
Nissan heeft het digitale doek getrokken van de vernieuwde Kicks. De compacte cross-over wordt niet alleen in een vernieuwde verpakking gestoken, Nissan voert ook een reeks technische wijzigingen door.
Lees verder