Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Vernieuwde Jaguar XF strekt de benen

Vernieuwde Jaguar XF strekt de benen
De Jaguar XF bestaat in zijn huidige vorm inmiddels al vijf jaar en dat betekent dat er in Coventry hard wordt gewerkt aan een gemoderniseerde versie van zijn middelgrote model. Het is die opgefriste XF die zowel als sedan als in Sportbreak-trim is opgedoken.
Lees verder

Hyundai laat sportieve i20 N zien
Hyundai gaat zich met de i20 N richten op een voor het merk nieuwe markt: die van het sportieve B-segment. Auto's als de Ford Fiesta ST en Volkswagen Polo GTI mogen zich opmaken voor concurrentie uit Zuid-Korea. Hyundai laat de nieuwkomer nu zelf al zien, helaas nog wel met een dikke laag camouflagemateriaal.
Lees verder

Nieuwe Acura TLX duikt op
Honda's luxemerk Acura heeft een volledig nieuwe TLX in de ontwikkelingskamers staan. In de database van een internationaal patentbureau zijn de eerste afbeeldingen van de nieuwe sedan al opgedoken.
Lees verder

Historisch: in april geen nieuwe auto's verkocht in India
Dat in diverse Europese landen amper nieuwe auto's zijn verkocht in april, was een harde maar te verwachten klap. In India was het echter nóg beroerder. Daar zijn helemaal géén (!) nieuwe auto's verkocht afgelopen maand.
Lees verder

Alfa Romeo kondigt vernieuwde Giulia Q en Stelvio Q aan
De Alfa Romeo Stelvio en Giulia profiteerden vorig jaar gelijktijdig van een modeljaarupdate, al hielden de Italianen de vernieuwde Q-versies nog even geheim. Spoedig wordt ook alles over de vernieuwde Q-versies bekend, zo meldt Alfa Romeo.
Lees verder