donderdag 28 mei 2020

Autoweek: Volkswagen Nivus morgen onthuld

Volkswagen Nivus morgen onthuld
Morgen is het moment daar en zijn alle ogen tijdelijk op Volkswagen gericht, want de Wolfsburgers presenteren dan in het Braziliaanse Sao Paulo een gloednieuw model. De Nivus mag zich dan namelijk eindelijk aan de wereld laten zien.
Lees verder

Nieuwe typeaanduiding bij Opel vanaf Mokka
Stukje bij beetje laat Opel steeds meer van de komende Mokka zien. De auto belooft op veel ontwerpvlakken een nieuw hoofdstuk aan te boren. Klaarblijkelijk ook op het gebied van de typeaanduiding.
Lees verder

Weblog: De corona-occasion
De Nederlandse Spoorwegen verwachten door de opgelegde beperkingen 'tot ver in 2021' maar 40, maximaal 50% van hun reizigerscapaciteit te kunnen benutten. Dat zijn een hoop Nederlanders. Op werkdagen vervoert NS ruim 1 miljoen mensen per dag. Het gros is werkende klasse. In de zwartste scenario's waarvan het bedrijf veiligheidshalve uitgaat zal een deel van de klanten gaan thuiswerken en een ander deel door baanverlies even helemaal niet meer hoeven sporen. Een deel van de reizigers zal uit ...
Lees verder

Videoflashback: Lancia Lybra 1.9 JTD - 982.363 km - Klokje Rond
Garagist Roy had deze Lancia járenlang in onderhoud en kon het niet over z'n hart verkrijgen om 'm zomaar naar de sloop te brengen. Nét voordat hij het magische miljoen aantikte, kwam hij echt niet meer door de APK. Te ver verroest. De uitslag stond dus al van tevoren vast; deze aflevering moet je dus zien als een eerbetoon aan een toch wat verguisd merk. De auto kwam op groene platen naar de keuring. De APK was immers verlopen. Na het vertonen van zijn laatste kunstje in onze rubriek kregen ...
Lees verder

Sportievere Volkswagen ID.3 wordt overwogen
De Volkswagen ID.3 staat in de startblokken. Na een hoop hobbels en onzekerheden gaat VW's eerste échte spong in het elektrische diepe nu echt gebeuren. We spreken met hoofdontwerper Klaus Bischoff over zijn kindje.
Lees verder