woensdag 6 mei 2020

Autoweek: Volkswagen: 'Snel herstel China, Europa problematischer'

Volkswagen: 'Snel herstel China, Europa problematischer'
De automarkt in China is weer enorm aangetrokken nu daar het 'normale' leven weer hervat is. De gevolgen van de coronacrisis worden daar snel opgevangen in de verkopen. Voor Europa verwacht Volkswagen een minder rooskleurig beeld.
Lees verder

VDL Nedcar hervat productie: zo gaat het eraan toe
Het werk in de autofabriek van VDL Nedcar, waar auto's voor BMW en Mini worden geproduceerd, is deels hervat. De fabriek draait echter nog niet op volle toeren. Pas in de tweede helft van mei wordt er mogelijk opgeschaald qua volume.
Lees verder

Extra heftige Porsche 718 Cayman GT4 gesnapt
Binnen de diverse modellenfamilies van Porsche is er aan vermogensvarianten geen gebrek. Het heeft er alle schijn van dat het leveringsgamma van de 718 Cayman op termijn wordt uitgebreid met een wel heel heftige variant.
Lees verder

BMW stelt bouw Hongaarse fabriek uit
BMW heeft besloten om per direct een grote kostenpost voor zich uit te schuiven. Een nieuwe fabriek met een grote productiecapaciteit in Hongarije wordt voorlopig nog even niet gebouwd.
Lees verder

Bovag 90 jaar
Negentig kaarsjes uitblazen is bepaald geen makkie, maar met een mondkapje op is het helemaal een klus. Toch gebeurt dat vandaag in het Utrechtse Bunnik, ter ere van het feit dat op 6 mei 1920 Bovag werd opgericht. Een mooie reden om terug te blikken op een beogen verleden.
Lees verder