Doorgaan naar hoofdcontent

Autozine: Autotest: Mercedes-Benz GLA

Autotest: Mercedes-Benz GLA
Ooit had Mercedes-Benz één terreinwagen in het gamma. Dat was de G-Klasse en die was bedoeld voor beroepsmatig en militair gebruik. In de loop der jaren is de terreinwagen echter ontwikkeld tot luxe auto, ook wel bekend als Sports Utility Vehicle. Mercedes-Benz speelt handig in op die modetrend en biedt inmiddels SUV's aan in alle segmenten. De kleinste is de GLA en daarvan verschijnt nu de tweede generatie.
Lees verder

Mazda MX-30 zet in op eco-plastic
De nieuwe Mazda MX-30, de eerste in serie geproduceerde volledig elektrische auto van Mazda, die na de zomer in de showroom staat, is samengesteld met veel milieuvriendelijke en gerecyclede materialen.
Lees verder

Fastned opent 1e station in Amsterdam
Snellaadbedrijf Fastned opent vandaag een eerste snellaadstation op de Amsterdamse Foodstrip bij het knooppunt Holendrecht A2/A9. Bij dit station kunnen honderden elektrisch autos per dag opgeladen worden. Door het schaalbare ontwerp kunnen er in de toekomst meer snelladers worden bijgeplaatst om de elektrische rijder zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Lees verder

Toyota Yaris beleeft online debuut
Op donderdag 14 mei a.s. is online een exclusieve live premiere van de nieuwe generatie Toyota Yaris bij te wonen. Tijdens het event, dat georganiseerd wordt door Toyota Nederland, krijgen belangstellenden alles te horen en te zien over de nieuwe Yaris. Daaronder meer informatie over de totaal nieuwe, 1.5 Hybrid-aandrijflijn. Deze 4e generatie hybride techologie zorgt in de Yaris voor 15 procent meer kracht en is desondanks 20 procent zuiniger dan zijn voorganger. Wie de online premiere met vragensessie wil bijwonen, kan zich aanmelden op Toyota.nl.
Lees verder

DS opent Online Store
DS Automobiles introduceert de DS Online Store. Deze website is een plek om het gehele aankoopproces van een nieuwe DS volledig vanuit huis te regelen. Via de DS Online Store kun de bezoeker de actuele landelijke voorraad nieuwe autos zien en meteen het gehele offerte-, financierings- en aankoopproces in gang zetten; allemaal vanachter je telefoon of laptop. Inclusief videobellen, een proefrit aan huis en aflevering op een locatie naar keuze.
Lees verder

Autotest: Volkswagen T-Roc Cabrio
De T-Roc is een waar succesnummer voor Volkswagen. De reden is simpel: tegenwoordig is niet de hatchback (zoals de Golf) het meest verkochte type auto, maar de SUV (zoals de T-Roc). Juist omdat een Sports Utility Vehicle nu gemeengoed is, zoekt Volkswagen naar manieren om zich te onderscheiden van de massa. Eerst verscheen daarom de razendsnelle T-Roc R, nu is het de beurt aan de T-Roc Cabrio.
Lees verder

Jeep Compass als Night Eagle Liberty
De Jeep Compass is tijdelijk leverbaar in de Night Eagle Liberty Edition. Deze Liberty Edition hint naar de originele jeep en komt in een beperkte oplage van 100 stuks naar ons land. Misschien wel het meest in het oog springend is de speciaal voor deze versie ontworpen badge waarin het logo van het Nationaal Comite 4 en 5 mei is verwerkt. Deze draagt de Compass trots als een ere medaille.
Lees verder