Doorgaan naar hoofdcontent

Autozine: Citroen Private Lease nu online

Citroen Private Lease nu online
Citroen Private Lease is nu geheel online te regelen. Private Lease is bedoeld voor wie niet wil investeren in een nieuwe auto, maar wel onbezorgd wil genieten van een gloednieuwe Citroen. Dat kan met een vast maandbedrag, zonder aanbetaling.
Lees verder

BYD presenteert Han EV sedan
BYDs nieuwste luxe sedan wordt aan Europa getoond met een nieuwe, bladbatterij en met een rijke uitrusting speciaal voor de Europese consument De Han EV is de eerste volledig elektrische personenauto die is uitgerust met de nieuwe Blade Battery-technologie van BYD. De bladbatterij belooft sterk verbeterde veiligheid, een groter bereik en een vereenvoudigd, compacter design van het batterijpakket.
Lees verder

Maserati draagt MC20 op aan Stirling Mos
Maserati brengt met de MC12, de nieuwe supersportwagen van het merk, een ode aan Sir Stirling Moss, de Britse autosportheld die op 12 april jl. op 90-jarige leeftijd overleed. Het design dat voor dit prototype is gebruikt, is geinspireerd op dat van de Maserati Eldorado, de iconische monoposto die tijdens zijn debuut in Monza in 1958 door Stirling Moss zelf werd bestuurd, tijdens de Trofeo dei due Mondi.
Lees verder

Kia Rio en Picanto nu als GT-Line Edit
De Picanto en Rio zijn er nu ook als GT-Line Edition. De nieuwste uitvoeringen van de bestsellers van Kia combineren de luxe van de DynamicLine met de sportieve uitstraling van de GT-Line. Beide modellen zijn per vandaag te bestellen en komen met een productvoordeel tot 1.350 euro.
Lees verder

Dacia is 15 jaar actief in Europa
Dacia is 15 jaar actief in Europa. Dacia werd in 1966 opgericht in Roemenie en had direct vanaf het begin al een sterke connectie met Renault. Het eerste model kwam alleen in het thuisland op de markt: de Dacia 1100. Deze auto was grotendeels gebaseerd op de Renault 8 en werd gebouwd met onderdelen uit Frankrijk. In 1999 nam Groupe Renault de Roemeense fabrikant over met een duidelijke visie: de expertise en geografische ligging van Dacia benutten, om zo de voordeligste sedan in het dan opkomende Oost-Europa op de markt te brengen.
Lees verder

Aston Martin Valhalla debuteert bij Cito
De Aston Martin Valhalla is de nieuwste hypercar van het exclusieve Engelse automerk. Aston Martin-dealer Cito Motors heeft de Nederlandse primeur: vanaf maandag 18 mei staat de Valhalla een week lang in de showroom, nog voordat de auto leverbaar is, nog voordat andere West-Europese dealers de auto hebben kunnen tonen.
Lees verder

Autotest: Audi RSQ8
Als er over quot;de bom quot; wordt gesproken, dan duidt dat niet altijd op een explosief. Het kan ook wijzen op het sterkste, hoogste of meest speciale. Bij Audi is dat de RSQ8. De A8 is namelijk het luxe topmodel van Audi. De Q8 voegt daar ook nog eens een hoge zit en terreinwaardigheid aan toe. De RSQ8 verandert de Q8 in een ware bom met 600 pk / 800 Nm. Een proefrit moet uitwijzen hoe explosief de RSQ8 precies is.
Lees verder