Doorgaan naar hoofdcontent

BMW R 18 beleeft wereldpremière op 3 april 2020.

BMW R 18 beleeft wereldpremière op 3 april 2020.
De nieuwe BMW R 18 beleeft op vrijdagavond 3 april 2020 zijn langverwachte wereldpremière. Op de Handbuilt Show in Austin, Texas presenteert BMW Motorrad officieel de productieversie van de BMW R 18 voor het cruisersegment met de "Big Boxer" – de krachtigste BMW boxermotor aller tijden. De onthulling vindt plaats om 20:00 uur lokale tijd (4 april 2020 - 3:00 uur CET). Bijgaand het Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW Group eDrive Zones zorgen voor beter leefklimaat in stedelijke gebieden.
Vanaf 12 maart schakelen BMW plug-in hybride modellen automatisch over op elektrische modus bij binnenrijden van een eDrive Zone +++ Succesvolle, Rotterdamse pilot 'Electric City Drive' lag aan de basis voor eDrive Zones in de G4.
Lees verder

De BMW i8: van visie tot icoon en van bestseller tot klassieker van de toekomst.
De pionier voor futuristisch design en duurzaam, dynamisch rijplezier – de BMW i8 Coupé en BMW i8 Roadster naderen het einde van hun productie. Deze eerste plug-in hybride modellen van BMW Group gaan de bedrijfsgeschiedenis in als 's werelds succesvolste sportwagens met geëlektrificeerde aandrijving. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

De Raad van Toezicht van BMW AG benoemt Frank Weber tot de Raad van Bestuur.
Klaus Fröhlich treedt op 60-jarige leeftijd af als lid van de Raad van Bestuur +++ Frank Weber zal leiding geven aan de ontwikkelingsdivisie met ingang van juli 2020 +++ Reithofer: "Bekwame opvolger van Klaus Fröhlich" +++ Zipse: "Uitstekende toevoeging aan de Raad van Bestuur" +++ Bijgaand het Engelstalige persbericht.
Lees verder

SATELLITE DETAILS en Livestream / Live webcast voor Annual Accounts Press Conference 2020.
Satellite en iFrame Details voor BMW Group Annual Accounts Press Conference 2020.
Lees verder

Wijziging in directie BMW Amsterdam.
Per 1 april 2020 zal Vincent Priem, directeur sinds februari 2018, zijn functie overdragen aan Evert de Vries. Evert wordt daarmee verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten en Aftersales van BMW Retail Nederland bv, een dochteronderneming van BMW Group Nederland bestaande uit BMW Amsterdam bv. die de merken BMW en MINI vertegenwoordigt.
Lees verder

De geheel nieuwe BMW R 18.
Met de nieuwe BMW R 18 voegt BMW Motorrad aan zijn Heritage line-up een oppermachtige cruiser toe. Niet eerder had een BMW motorfiets zoveel kenmerken van vroegere, roemruchte modellen. De styling van de R 18 is overduidelijk geïnspireerd op fameuze voorgangers, zoals de BMW R 5, en weerspiegelt de essentie van een motorfiets: puristisch, met ongecompliceerde technologie en een boxermotor als epicentrum van rijplezier, gecombineerd met 'good vibrations'.
Lees verder

BMW Group voorziet verschillende scenario's en kan snel reageren op nieuwe ontwikkelingen.
Liquiditeit blijft op hoog niveau – investeringen geprioritiseerd +++ Q1: EBIT groeit door provisie van vorig jaar +++ BMW Group actualiseert de vooruitzichten voor de EBIT van het automotive segment +++ Q1: Productmix en prijsbeleid ondersteunen inkomsten +++ Productie op te voeren afhankelijk van de vraag +++ Duidelijk commitment aan overeengekomen CO2-doelstellingen en Euro 6d +++ Zipse: "Business model nog steeds duurzaam, ook na de crisis".
Lees verder