Doorgaan naar hoofdcontent

Volkswagen AG hervat productie van ID.3

Volkswagen AG hervat productie van ID.3
Volgens Ulbrich vraagt ​​de huidige situatie om nieuwe prioriteiten: "Bij Volkswagen heeft gezondheid voorrang op snelheid. Daarom is de belangrijkste zorg op dit moment niet hoeveel auto's er per dag kunnen worden gebouwd. Wat belangrijker is, is dat het transformatieproces op het gebied van e-mobility vandaag weer geleidelijk op gang komt. De ID.3 is een van de belangrijkste projecten...
Lees verder

Becoming ID. #1: Het design van de ID.3
Klaus Bischoff (Hoofd Design bij Volkswagen) is verantwoordelijk voor het ontwerp van de ID., de nieuwe volledig elektrische Volkswagen die we inmiddels kennen als de ID.3. Elk schroefje, elk detail, elke hoek, vanbuiten, vanbinnen, alles is opnieuw ontworpen. Daarnaast vertelt Klaus over het opnieuw uitvinden van het merk Volkswagen.
Lees verder

AutoWeek test de T-Roc Cabrio: "Hoog en (hopelijk) droog"
AutoWeek rijdt de eerste meters met de nieuwe Volkswagen T-Roc Cabrio. "Met de kap eenmaal open begint het feest natuurlijk pas echt, dit is gewoon genieten. Open rijden doet de T-Roc Cabrio erg goed, ook op hoge snelheid. Het is een fijne auto om mee onderweg te zijn en ook nog eens een typische Volkswagen." Klik hier om de video op AutoWeek.nl te bekijken.
Lees verder

Becoming ID. #2: Het MEB-platform van de ID.3
De ID.3 is gebouwd op het MEB-platform. Bernd Doerrige (Hoofd Ontwikkeling Platform bij Volkswagen) is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de accu in het MEB-platform. Hoe dit platform is ontwikkeld en hoe het wordt geproduceerd leer je in deze video.
Lees verder

Volkswagen ID.3 nu virtueel op je oprit
Beleef de ID.3 in augmented reality via Google SearchHoe het werkt? Zoek in Google op 'Volkswagen ID.3' met een smartphone of tablet*. In het zoekresultaat van Volkswagen.nl staat een button met 'Weergeven in 3D'. Klik daarop en scan met de camera van je smartphone of tablet de ruimte of plek waar je de auto wilt plaatsen. Vervolgens verschijnt daar de ID.3 op ware grootte...
Lees verder