donderdag 18 juni 2020

Autofans: BAM: Tesla Model S geraakt voortaan 700 km ver*

AUTOFANS
BAM: Tesla Model S geraakt voortaan 700 km ver*
Elektrische autobouwer Tesla heeft in de VS de Model S Long Range Plus gelanceerd. Die werd geoptimaliseerd om zo veel mogelijk kilometers uit zijn 100 kWh-sterke accu te halen. Het resultaat? Een range van meer dan 700 kilometer! Al moet er wel een kleine kanttekening worden gemaakt...
Lees verder

Range Rover Fifty: exclusieve verjaardagsreeks voor iconische Range Rover
De legendarische Range Rover blaast dit jaar vijftig kaarsjes uit. Dat zetten de Britten in de verf met de "Range Rover Fifty", een tot 1.970 exemplaren beperkte speciale reeks. Voor Land Rover is het een welgekomen afleiding van de tegenvallende verkoopcijfers door de coronacrisis.
Lees verder

Goodwood Festival of Speed 2020 gaat toch niet door
De organisatoren van het Britse Goodwood Festival of Speed laten weten dat van uitstel afstel komt. Door de coronacrisis zou Goodwood dit jaar niet in juli kunnen plaatsvinden, maar op een later tijdstip. Nu blijkt ook dat niet haalbaar. Ook de Goodwood Revival gaat dit jaar niet door.
Lees verder

Gek: Toyota ontwikkelde GR Yaris voor rally, zal de auto niet gebruiken in WRC 2021
Toyota Gazoo Racing heeft officieel te kennen gegeven dat het geen rally-afgeleide van de GR Yaris in zal zetten voor het rallykampioenschap volgend jaar. En die GR Yaris... die werd specifiek ontwikkeld om een rally-afgeleide te kunnen bouwen. Of Toyota compleet de weg kwijt is?
Lees verder

Officieel: Dit is de nieuwe Mercedes-AMG E 63 (2020)
Een dag na de lancering van de bijna even krachtige Duitse concurrentie heeft Mercedes-AMG alle spots op haar gericht voor de nieuwe E 63.
Lees verder