maandag 15 juni 2020

Autofans: Centrale uitlaten op een SUV?! - Autofans Weekendshift

AUTOFANS
Centrale uitlaten op een SUV?! - Autofans Weekendshift
VideotipsWeekendshift Beginnen doen we met nieuws heet van de naald: de Porsche Cayenne GTS. Daarnaast zoeven we langs de Peugeot 308 en de Skoda Octavia Scout om bij onze rijtestvideo van deze week uit te komen: de BMW M235i. Daarnaast leggen we uit waarom 2004 het beste jaar voor videogames was en finishen we bij Alpina. Goei weekend en tot maandag! Centrale uitlaten op de Porsche Cayenne GTS Coupé, het beste jaar voor videogames en iets over geven en nemen? Dat kan maar één...
Lees verder

RIP Hans Mezger, geestelijke vader van Porsches luchtgekoelde flat six
Treurig nieuws uit Stuttgart, waar ingenieur Hans Mezger op 90-jarige leeftijd is overleden. Wie de naam niets zegt: Mezger verwierf vooral bekendheid door de luchtgekoelde zescilinder boxermotor die hij ontwierp voor de Porsche 911.
Lees verder

"Mini werkt aan twee nieuwe SUV's"
Twee SUV's, waarvan een elektrische en een met traditionele verbrandingsmotor, en een nieuwe generatie van de Hatch. Dat is in een notendop wat Mini op dit moment in de pijplijn heeft zitten.
Lees verder

Officieel: Seat Ateca onder het mes (2020)
Het belang van de Ateca in Seats nieuwe succes de laatste jaren is niet te onderschatten. Tijd voor een facelift halverwege zijn carrière dus. Die brengt een opgefrist design met zich mee, maar vooral geüpdatete technologie.
Lees verder

Plug-inhybride DS 7 Crossback E-Tense voortaan ook met 225 pk
De Franse constructeur DS biedt zijn grootste SUV, de DS 7 Crossback, ook aan als plug-inhybride. Die is er voortaan in twee versies: naast 300 pk komt er nu ook een motorvariant bij van 225 pk.
Lees verder