dinsdag 2 juni 2020

Autofans: Crisistuning: Carlex doet Hyundai Santa Fe

AUTOFANS
Crisistuning: Carlex doet Hyundai Santa Fe
De crisis raakt iedereen, ook voetballers die potentieel op het punt stonden om door te breken. Gezien er daardoor geen budget is om aan te komen met een Porsche Cayenne Turbo of BMW X6 M op de training, biedt het Duitse Carlex dé oplossing. Want het kan een Hyundai Sante Fe doen lijken op een bruut die een Mercedes-AMG GLS nachtmerries geeft. Kijk, huiver en lach.
Lees verder

Lexus plaagt met nieuwe generatie IS
De huidige Lexus Intelligent *Sport is met zijn zeven jaar op de teller een kranig oudje aan het worden. Vrees echter niet, want opvolging staat in de coulissen te wachten. Volgende week is het tijd voor de vierde generatie IS! Om dat duidelijk te maken heeft Lexus de plaagcampagne op gang getrokken. Wat we kunnen verwachten?
Lees verder

BMW X6 M Competition versus Audi RS Q8 – Autofans Top Trumps!
De dynamische merites van kolossen als de BMW X6 M Competition en de Audi RS Q8 op de Belgische openbare weg beoordelen? Da's niet zonder risico. We gooien het daarom over een heel andere boeg!
Lees verder

Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition combineert heden en verleden
De Exclusiv Manufaktur-afdeling van Zuffenhausen heeft een speciale reeks van de gloednieuwe 911 Targa klaar. De 911 Targa 4S Heritage Design Edition is een tot 992 stuks beperkte reeks met knipogen naar het verleden.
Lees verder

Duurtest: Suzuki Vitara 4x4 1.4 GLX (slot)
We hadden het op voorhand natuurlijk nooit kunnen voorspellen dat drie van onze zes testmaanden met de Suzuki Vitara gedomineerd zouden worden door de coronacrisis en bijbehorende lockdown. Een stevige streep door de rekening, maar dat neemt niet weg dat we nog stof hebben voor een laatste terugblik.
Lees verder