maandag 1 juni 2020

Autofans: Den Duits neemt de Weekendshift over! - Autofans Weekendshift

AUTOFANS
Den Duits neemt de Weekendshift over! - Autofans Weekendshift
Het weekend staat klaar in haar startblokken en dat wil maar één dingen zeggen natuurlijk: tijd voor de Weekendshift! Deze week neemt den Duits het gros van het nieuws over. Trek die halveliters al maar open!
Lees verder

Renault zet 15.000 banen op de helling, toekomst Alpine onzeker
De Franse constructeur Renault ziet op tegen een besparingsplan van 2 miljard euro op drie jaar tijd. Samen met alliantiepartners Nissan en Mitsubishi worden de prioriteiten herbekeken. Daarnaast lijkt er nog maar weinig plaats voor een klassieke tweezitter als de Alpine A110.
Lees verder

Hebbeding: Lego Technic Lamborghini Sián FKP 37
Met veel gevoel voor drama heeft Lego het doek gehaald van een nieuw hebbeding: de Lego Technic Lamborghini Sián FKP 37. Van deze 3.696 blokjes tellende Lamborghini op schaal 1:8 gaan onze vingers alvast jeuken...
Lees verder

BMW maakt het aantrekkelijk voor werknemers om.... op te krassen?!
BMW zit met de handen in het haar, want de Duitse autobouwer slaagt er maar niet in om werknemers met de zachte hand buiten te werken. Hoe ze een extra duwtje in de rug willen geven om 5.000 jobs te termineren? Extra interessante vertrekmaatregelen. Kijk, het is eens wat anders dan naakte ontslagen.
Lees verder

Groen: "Schaf autoreclames af"
Hangt het van politieke partijen Groen, Ecolo en cdH af, dan zullen automerken binnenkort net zoals sigaretten- en alcoholproducenten niet zomaar zorgeloos reclame mogen blijven maken. Enkel auto's die binnen "groene" parameters vallen mogen nog geadverteerd worden. Op deze manier willen de partijen de opwarming van de aarde verder tegen gaan.
Lees verder