maandag 29 juni 2020

Autofans: Groene autoverzekeringskaart gaat digitaal

AUTOFANS
Groene autoverzekeringskaart gaat digitaal
Vanaf 1 juli 2020 zijn autoverzekeraars niet meer verplicht om een papieren versie van de verzekering te bezorgen aan klanten. Een nieuw wit formulier vervangt de "groene verzekeringskaart" en is ook geldig als digitale versie.
Lees verder

Volvo werkt samen met Waymo aan zelfrijdende auto
De Zweedse constructeur slaat de handen in elkaar met Waymo, het dochterbedrijf van Google dat zich specaliseert in autonoom rijden. Beide bedrijven willen samen aan een elektrisch taxivoertuig werken.
Lees verder

Rijtest: BMW 118d (2020)
Voor het eerst sinds de lancering van de compacte 1 Reeks voorziet BMW hem van voorwielaandrijving. Wij gingen op weg met wat waarschijnlijk de bestverkopende motorversie zal worden.
Lees verder

Jaguar neemt legendarische XK-zescilinder weer in productie
De 3,8 liter grote zes-in-lijn die Jaguar bouwde voor zijn iconische E-Type, XK150 en Mark II is sinds 1968 niet meer in productie. Maar wie het lief vraagt, en 14.340 pond veil heeft, krijgt van Jaguar een gloednieuw exemplaar.
Lees verder

Officieel: Audi Q5 onder het mes (2020)
Na een carrière van bijna vier jaar is de Audi Q5 toe aan een facelift. Naast klassiekers als een opgefriste buiten- en binnenkant introduceert die ook nieuwe technologie en connectiviteit.
Lees verder