vrijdag 19 juni 2020

Autofans: Mitsubishi Space Star 2020 review | De sensibele review (VIDEO)

AUTOFANS
Mitsubishi Space Star 2020 review | De sensibele review (VIDEO)
Na gerief zoals de Audi RS 6 Avant, BMW X6 M en Volkswagen T-Roc R was het dringend tijd om ons smaakpalet eens grondig te reinigen. Tijd voor een sensibele auto! En dan schuift Mitsubishi ons graag de Space Star voor. De Space watte?
Lees verder

Coachbuilding en design met Niels van Roij – Roadtrip #10
Met de BMW 4 Reeks en Citroƫn C4 werden er de laatste weken enkele opmerkelijke creaties op de wereld losgelaten. Wie is er beter geschikt om daar zijn licht op te laten schijnen dan een heuse autodesigner? Een podcast over het ontwerpen en tekenen van auto's, met Niels van Roij.
Lees verder

Elektrische Zafira heet Opel Zafira-e Life
Met z'n negenen elektrisch rijden? Het kan bij Opel. De Zafira Life is er nu in een elektrische variant. Hij zal leverbaar zijn in twee lengtes en twee batterij-uitvoeringen.
Lees verder

Volkswagen zwiert met geld voor laatste stukje Audi
Te midden van een financiƫle malaise en een transitie naar elektrificatie heeft Volkswagen 237 miljoen euro veil om de laatste 0.36% aandelen van Audi op de kop te tikken. Dat blijk uit een bericht van Automotive News. Met die overname zou VW officieel 100% eigenaar worden van het merk met de vier ringen. Waarom VW net nu die stap zet is niet duidelijk.
Lees verder

Pearl Capsule zet Lamborghini Urus extra in de verf
Lamborghini's Centro Stile, de designafdeling van Sant'Agata Bolognese, heeft een speciale designreeks klaar met opvallende kleurcombinaties. De Urus Pearl Capsule moet het eerste volledig productiejaar van de Lamborghini-SUV nog eens extra - sorry - in de verf zetten en klanten leiden naar het personalisatieprogramma.
Lees verder