vrijdag 5 juni 2020

Autofans: Officieel: Toyota Hilux bijgespijkerd (2020)

AUTOFANS
Officieel: Toyota Hilux bijgespijkerd (2020)
Toyota heeft zijn pick-up onder het mes gestuurd. De Hilux krijgt niet alleen vernieuwd smoelwerk, maar ook een nieuwe dieselmotor, opgefrist interieur en verbeterd rijgedrag. Met "Invincible" krijgt hij er een nieuwe topversie bij.
Lees verder

En dat is vier: Peugeot e-Traveller gaat eveneens elektrisch (2020)
Na de Opel Vivaro-e, Toyota Proace Electric en Peugeot e-Expert gaat ook de Peugeot Traveller elektrisch. De passagiersversie van de bestelwagen gaat elektrisch door het leven als e-Traveller.
Lees verder

EU waarschuwt autobouwers: C02-monsterboetes liggen op de loer
Hoewel we nog maar in de start van een zware financiële crisis zitten en er volop banen worden geschrapt in de autosector laat Europa weten dat de boetes voor het niet halen van CO2-targets om de hoek loeren. Die boetes kunnen Europa wel eens 15 miljard euro gaan opbrengen. Welk merk het meest in de penarie zit? Kijk even mee.
Lees verder

Rijtest: Mercedes GLB 250 4Matic (2020)
In Beieren vervoert BMW zijn zeven passagiers in het klassieke monovolumejasje van de 2 Reeks Gran Tourer. In Stuttgart kiest Mercedes met deze nieuwe GLB niet zomaar voor een verlengde B-Klasse, maar voor mateloos populaire crossoverlooks. Tijd om die van dichtbij te monsteren.
Lees verder

Gelekt: BMW M4 gaat voor intimiderend (2020)
De nieuwe BMW 4 Reeks is nog maar goed en wel voorgesteld, of daar lekken al beelden van de aankomende M4 het internet op. Die wordt pas in september voorgesteld, maar we krijgen al een stevige indruk van hoe die er uit zal zien.
Lees verder