vrijdag 12 juni 2020

Autofans: Peugeot komt met 2020 versie van de 308

AUTOFANS
Peugeot komt met 2020 versie van de 308
De Peugeot 308 gaat al weer acht jaar mee. Vooral binnenin kunnen automakers het zich niet permitteren om stil te staan. Daar valt dan ook het meeste nieuws te rapen met deze mini facelift.
Lees verder

Over EV's en koekendozen – Roadtrip #9
We hebben jullie hulp nodig, beste lezer: we zoeken auto's die écht - maar dan ook écht - goed staan met een witte koetswerkkleur. Hoe we daartoe gekomen zijn?
Lees verder

Prijslijst: zoveel kost de nieuwe Volvo XC40 T4 Recharge
Volvo heeft het plug-inhybride aanbod van zijn XC40 naar onder uitgebreid. De T4 Recharge komt onder de T5 Recharge te staan en combineert een hybride aandrijflijn van 211 pk met een elektrisch rijbereik van 45 kilometer.
Lees verder

Het was te denken: ook Citroën SpaceTourer volledig elektrisch
Het busjesdepartement bij PSA zit niet stil. Na eerst alle bestelwagens uit de Vivaro-, Expert- en Proace-reeks geëlektrificeerd te hebben, zijn nu ook de passagiersversies van die modellen aan de beurt. De nieuwste telg? Die heet Citroën Ë-SpaceTourer.
Lees verder

Officieel: Porsche Cayenne GTS en Cayenne GTS Coupé weer aan de V8 (2020)
Porsche overbrugt de kloof tussen zijn Cayenne S en Cayenne Turbo weer met een GTS. Zowel de gewone Cayenne als de Cayenne Coupé krijgen voortaan de 4.0 V8 van 460 pk die de Panamera GTS ook gebruikt.
Lees verder