Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Seat schuift opgefriste Ateca naar voren

AUTOFANS
Seat schuift opgefriste Ateca naar voren
Binnen exact een week zal Seat het doek halen van haar opgefriste Ateca. Geen kleinigheidje voor het Spaanse merk, want de Ateca is op vier jaar tijd uitgegroeid tot een absolute verkoopstopper voor Seat. Wat de Spanjaarden in petto hebben?
Lees verder

Ford Fiesta voortaan ook als milde hybride (2020)
Ford voorziet zijn Fiesta van een milde hybride aandrijflijn. De 1.0 EcoBoost van 125 en 155 pk komen over van de grotere Puma en zijn voorzien van een 48-voltbatterij. Ze moeten het verbruik van de B-segmenter met 5 procent drukken.
Lees verder

Prijslijst: zoveel kost de BMW 5 Reeks facelift (2020)
Eind mei presenteerde BMW zijn gefacelifte 5 Reeks. De Berline en Touring kregen een frisse snoet en technologie, vandaag krijgen ze hun prijskaartje. Hoeveel je betaalt voor de zakenman uit München?
Lees verder

Fiat 500 "La Prima" is gesloten lanceerversie van elektrische Italiaan (2020)
Toen Fiat begin maart de elektrische, derde generatie van zijn legendarische 500 voorstelde, ging dat gepaard met een beperkte lanceereditie van de Cabrio, de "La Prima". Die beperkte editie komt er nu ook voor de gesloten versie.
Lees verder

Wissel van de wacht: Ralf Brandstätter vervangt Herbert Diess als CEO VW
Troonswissel aan de top van Volkswagen: Herbert Diess, die CEO is van zowel het merk Volkswagen als de Volkswagen-groep, doet afstand van zijn eerste functie. Hij geeft de fakkel van Volkswagen-CEO nu door aan Ralf Brandstätter, die al eerder een managementrol bij VW vervulde.
Lees verder