vrijdag 5 juni 2020

Autoweek: Belgisch voorstel: 'reclameverbod vervuilende en zware auto's'

Belgisch voorstel: 'reclameverbod vervuilende en zware auto's'
Een aantal Belgische politieke partijen pleit voor een verbod op reclames voor zware en vervuilende auto's. Die zijn niet aanbevelenswaardig, vindt men.
Lees verder

Vijf keer voor het laatst: Lexus IS
Een droevig moment voor Lexus-liefhebbers: het Europese avontuur komt voor de IS tot een eind. De nieuwe vierde generatie komt niet naar ons deel van de wereld. Reden genoeg om de rijke IS-historie te belichten aan de hand van vijf fraaie of bijzondere exemplaren.
Lees verder

Mercedes-Benz GLA - Rij-impressie
De eerste generatie Mercedes-Benz GLA was in feite een opgehoogde A-klasse. Nu, na zeven jaar, krijgt hij een opvolger die een geheel eigen koets heeft. Ditmaal is de GLA een échte cross-over.
Lees verder

Duitsland verplicht tankstations tot aanleggen laadstation
Duitsland komt niet alleen met een aanschafpremie voor EV's, maar wil ook de drempel verlagen om in zo'n volledig elektrische auto te stappen. Daarom wil het land tankstations gaan verplichten tot het plaatsen van een laadmogelijkheid.
Lees verder

Citroën C4 wordt volledig elektrisch
De onthulling van een nieuwe Citroën 'C-Hatch' staat voor het einde van deze maand op de planning. Stukje bij beetje wordt steeds meer duidelijk over de opvolger van de C4 en vervanger van de Cactus. Er is namelijk meer bekend over de aandrijflijnen!
Lees verder