vrijdag 19 juni 2020

Autoweek: Dacia Sandero Stepway – Suzuki Ignis - Dubbeltest

Dacia Sandero Stepway – Suzuki Ignis - Dubbeltest
'Autorijden is nu eenmaal duur', verzucht menigeen als er weer eens een driecijferig bedrag aan de post 'brandstof' of 'onderhoud' wordt toegevoegd. Begrijpelijk, maar de Dacia Sandero en Suzuki Ignis doen juist hun uiterste best om autorijden ouderwets voordelig te maken.
Lees verder

Polestar's ontwerper: 'Precept moest géén Volvo worden'
Nadat Polestar de wereld eerder dit jaar trakteerde op de smakelijke Precept Concept, spreekt AutoWeek hoofdontwerper Max Missoni. Hij legt uit wat het idee achter het concept is: Polestars lijken voortaan minder op Volvo's.
Lees verder

Tanktransacties in de lift, maar nog lang niet oude niveau
Het aantal tanktransacties bij benzinepompen laat een lichte stijging zien. Hieruit blijkt dat mensen weliswaar vaker naar kantoor of een werkplek gaan, maar dat dit aantal nog altijd fors achterblijft bij het aantal van voor de coronacrisis.
Lees verder

'Jaguar Land Rover gaat mogelijk modellengamma verkleinen'
Jaguar Land Rover kijkt met een kritisch oog naar zijn leveringsgamma en beslist binnen enkele weken wat het ermee gaat doen. Door de huidige crisis zou het goed kunnen dat van enkele modellen afscheid wordt genomen.
Lees verder

Luxemerken verkopen steeds meer in Zuid-Korea
Vanwege de coronacrisis is 2020 voor autofabrikanten eigenlijk per definitie een rampjaar, maar er is een uitzondering. In Zuid-Korea pieken met name de luxemerken gewoon door.
Lees verder