maandag 15 juni 2020

Autoweek: De Vluchtstrook: Ford Bronco

De Vluchtstrook: Ford Bronco
In 2016 werd het officieel aangekondigd: de Ford Bronco keert terug. In Amerika lijkt men sindsdien collectief de adem in te houden, maar in Europa is de naam 'Bronco' lang niet zo bekend. De hoogste tijd om daar wat aan te doen.
Lees verder

Gelijkstroommotor - Cornelis schetst
Starten, ruitenwissen, stoel verstellen, ramen openen: al lang voor hybriden en EV's de markt overspoelen komen we elektromotoren tegen in de auto. Met de accu als gelijkstroombron is er natuurlijk niets makkelijker dan de auto te voorzien van gelijkstroommotoren. Is het echt zo simpel?
Lees verder

Lexus IS belandt op het internet
Hoewel Lexus eerder verraste met de aankondiging van een geheel nieuwe IS, is het de Japanners niet gelukt om de primeur tot zijn onthulling geheim te houden. Via social media is de nieuwe Lexus IS namelijk aan alle kanten gelekt.
Lees verder

Mercedes-Benz schrapt motorversies A-klasse
De leveringslijst van de Mercedes-Benz A-klasse is ingekort. De instapdiesel is niet meer leverbaar en ook zet Mercedes-Benz een streep door een vierwielaangedreven benzineversie.
Lees verder

Nissan X-Trail: geteast en gelekt
De nieuwe Nissan X-trail is wederom gelekt. De Nissan X-Trail werd daarbij ook nog eens geteast. Nissan laat de X-Trail vanmiddag zelg zien.
Lees verder