donderdag 4 juni 2020

Autoweek: Nederlandse orderboeken Volkswagen ID.3 openen later

Nederlandse orderboeken Volkswagen ID.3 openen later
Een topman van Volkswagen liet eerder weten dat op 17 juni - of moeten we 'juno' zeggen - de definitieve orderboeken van de ID.3 zouden opengaan. Nu blijkt echter dat de Nederlandse klant nog iets meer geduld moet hebben.
Lees verder

Videoflashback: Skoda Octavia 2.0 - 666.433 km - Klokje rond
Bij Klokje Rond is de eigenaar vaak nog belangrijker dan de auto. Dat is hier zeker het geval. Paul Kieboom rijdt zijn zwarte Skoda Octavia automaat met LPG al vanaf de eerste dag. Zijn vrouw Liesbeth reed zelf in een Felicia en vergezelde hem naar de keuring. En zo hadden we twee regelrechte Skoda-fans in de werkplaats. Waar een auto als deze voor ieder ander een volstrekt inwisselbaar vervoermiddel is, waren Paul en Liesbeth er nog net zo gek van als op de dag dat hij was afgeleverd – en dat ...
Lees verder

Verschil in bijtelling tussen de uiterste versies van leaseauto
Bij de keuze voor een nieuwe auto krijgt je als zakelijke rijder vaak een budget mee van je werkgever. Dit is dan een maandelijks leasebedrag of een maximale autoprijs. Met dat in gedachte begint je zoekproces naar een nieuwe leaseauto. Welke automerken kun je kiezen en welke motor of uitvoering kies je?
Lees verder

Campers populairder dankzij gesloten toilethokken
Naast natuurhuisjes en huisjes op vakantieparken, zit ook de verhuur van campers in de lift. Omdat de toiletvoorzieningen op campings nog altijd gesloten zijn, zoeken mensen naar kampeermiddelen met eigen sanitair. Maar zijn er wel genoeg campers voor alle geïnteresseerden?
Lees verder

Toyota Hilux vernieuwd
Toyota heeft een facelift doorgevoerd op misschien wel een van zijn beest onverwoestbare modellen: de Hilux. De pick-up wordt zowel vanbuiten als onderhuids gemoderniseerd.
Lees verder