donderdag 18 juni 2020

Autoweek: Nieuwe Kia Carnival kijkt om het hoekje

Nieuwe Kia Carnival kijkt om het hoekje
De volgende generatie van de Kia Carnival (ook bekend als Sedona) maakt nog de nodige testkilometers. Hoewel Kia de boel nog goed inpakt, laat het gelukkig zelf al wat van de auto zien met een teaserafbeelding.
Lees verder

Super Cooper Type S is extreme Mini met 500 pk
Een klassieke Mini met een 500 pk sterke 3.2 V6 als middenmotor. Het bestaat!
Lees verder

Lamborghini Urus Pearl Capsule valt lekker op
Een Lamborghini Urus is van zichzelf al geen muurbloempje, maar een ieder die nog wat meer wil opvallen moet even opletten. Lamborghini komt namelijk met een nieuwe speciale editie: de Pearl Capsule.
Lees verder

Weblog: Stroomstoring
Eens kijken wat importeurs in mei aan stekkerauto's afzetten; 155 Leafs, vierenveertig Zoe's, 55 Audi e-trons, 10 Mercedessen EQC. Bij Tesla elf stuks Model S, tien Model X en toch nog 157 Model 3's, maar die had bijna iedereen al. Bij Porsche: 19 Taycans. Opel sleet, wel na een forse prijsverlaging, toch nog 31 Ampera-e's. Dan deden BMW en MG het best goed met 61 i3's en 87 ZS'en. Dat zijn er bij elkaar een kleine 600 en daar moeten we de Kia's en Hyundais nog bij optellen. Het valt me nog mee ...
Lees verder

Audi opent Amerikaans onderzoekscentrum autonoom rijden
Audi opent in Noord-Amerika een nieuwe testcentrum om nieuwe technieken voor autonoom rijden te ontwikkelen. Audi's autonoom-technieken zijn in 2023 af.
Lees verder