vrijdag 12 juni 2020

Autoweek: Prijzen BMW X3 en X4 met mild-hybridtechniek bekend

Prijzen BMW X3 en X4 met mild-hybridtechniek bekend
BMW brengt nieuwe dieselversies naar zowel de X3 als de X4. Zowel de vier- als zescilinders beschikken over voortaan over mild-hybrid techniek.
Lees verder

Volkswagen-top biedt excuses aan na 'racistische' reclame
Het bestuur van automaker Volkswagen heeft donderdag excuses aangeboden voor een reclamespotje dat kritiek kreeg vanwege mogelijk racisme.
Lees verder

Aston Martin V8 Vantage Performance Upgrade - Op de Rollenbank
De écht oplettende lezer kent Martin van Duuren nog wel. Enige jaren geleden leende hij zijn BMW M5 V10 aan ons uit voor een rollenbanktest. Onlangs hing hij in de mail: "Ik heb tegenwoordig een Aston Martin, vinden jullie het leuk om die eens te testen?" Een Aston Martin is in al die jaren niet gepasseerd in Op de Rollenbank, dus opnieuw ruim baan voor Martin.
Lees verder

Vijf avontuurlijke stationwagens voor minder dan 15.000 euro
De nieuwe Skoda Octavia Scout gaat helaas aan onze neus voorbij. Gelukkig zijn er voor minder dan € 15.000 al leuke gebruikte alternatieven te vinden.
Lees verder

Dít is de Porsche Cayenne GTS!
Porsche maakt het je nooit makkelijk. Elk model wordt aangeboden met een brede mix aandrijflijnen en dat geldt niet in de laatste plaats voor de Cayenne en de Cayenne Coupé. Het leveringsgamma van die twee performance-SUV's wordt nu uitgebreid met deze GTS!
Lees verder