zaterdag 13 juni 2020

Autoweek: Sneuvelt Alpine door de crisis?

Sneuvelt Alpine door de crisis?
In deze aflevering van de uitlaat In deze aflevering speculeren Marco en Roy over de gevolgen van de dalende automarkt en bejubelt Marco de Suzuki Swift Sport.
Lees verder

Citroën Grand C4 SpaceTourer vs. Seat Tarraco - Dubbeltest
Wie tegenwoordig op zoek is naar een auto met zeven zitplaatsen, komt al snel bij een SUV uit. Citroën is een van de weinige merken die het nog op de traditionele manier proberen, met een Grand C4 SpaceTourer, die onlangs werd voorzien van een achttraps automaat. Dat treft, want de Seat Tarraco onderging een soortgelijke behandeling.
Lees verder

Terugblik: 'Hyundai test i40 Wagon'
Met de Sonata had Hyundai nooit echt een serieuze vertegenwoordiger in het D-segment, maar met de i40 kwam daar in 2011 verandering in. Precies tien jaar geleden kenden we dit model echter nog helemaal niet. Een terugblik!
Lees verder

Peugeot 3008 Hybrid - Achteruitkijkspiegel
Een kakelverse Achteruitkijkspiegel. Ditmaal met Stéphan Vermeulen aan het stuur en Frank Jacobs thuis op de bank. Waarom is het zo moeilijk iets zinnigs te zeggen over het verbruik van PHEV's? En is de nieuwe Land Rover Defender nog wel een echte Defender?
Lees verder

Back to basics: Renault Kadjar
Met de Kadjar zette Renault een slimme zet, want de cross-over wordt met open armen ontvangen. Voor nog geen € 30.000 staat er een exemplaar voor de deur, maar hoe aantrekkelijk is deze Life-uitvoering?
Lees verder