dinsdag 2 juni 2020

Autoweek: Suzuki LJ80 (1980) - Klokje Rond Klassiek

Suzuki LJ80 (1980) - Klokje Rond Klassiek
Op zijn zoektocht naar een donorauto voor zijn gele Suzuki LJ80 'koffiejeep' stuitte Huub Blom uit Tiel op een moegestreden, matgroen exemplaar. Maar in plaats van een langzame aftocht naar de eeuwige 4x4-velden, wist de gewezen sloopauto zijn nieuwe eigenaar te verleiden tot een grondige renovatie.
Lees verder

Terugblik: 'Het mag: autorijden vanaf je zeventiende!'
Vandaag precies negen jaar geleden werd besloten dat 17-jarigen hun autorijbewijs mochten gaan halen. Nu, jaren later, blijkt het geen verkeerde zet te zijn geweest.
Lees verder

Porsche 911 Targa 4S als Heritage Design Edition
Als je als autofabrikant over een rijke historie beschikt zoals Porsche dat doet, kun je er maar beter af en toe gebruik van maken. Zodoende tilt Porsche de kersverse 911 Targa 4S als Heritage Design Edition op het podium, een met historisch verantwoorde details overgoten speciale editie van de nieuwe 911 Targa.
Lees verder

Gelekt: BMW 4-serie
Een dag nadat de eerste platen van de nieuwe 4-serie online verschenen, laat de nieuwe BMW zich nog beter zien. Er is namelijk een verse set foto's opgedoken van de compleet nieuwe tweede generatie BMW 4-serie.
Lees verder

Honda UR-V volgt Avancier
Honda voert in China een facelift door op de UR-V. De opvallende cross-over is daarmee een jaar nadat zijn technisch identieke tweelingbroer werd vernieuwd ook weer helemaal actueel.
Lees verder