vrijdag 19 juni 2020

Autoweek: Wissel van de wacht bij Audi's Chinese tak

Wissel van de wacht bij Audi's Chinese tak
Audi's Chinese tak komt op de schouders van CEO Markus Duesmann te rusten. Dat maakt Audi's Raad van Commissarissen bekend. Dit moet de activiteiten in het Aziatische land versterken.
Lees verder

Facelift Friday: Jaguar S-Type
De Jaguar S-Type was één van de laatste klassieke, traditionele Jaguars. Met opvolger XF brak een nieuw tijdperk aan, maar niet voordat de S-Type op een nogal onopvallende manier werd bijgewerkt. Veel Britser dan een Jaguar S-Type wordt een auto niet. De ogenschijnlijk ietwat achterover hangende sedan kan met zijn overdaad aan chroom, dubbele ronde […]
Lees verder

Ford Mustang Mach-E: handsfree door het verkeer en slim voorspellen
De elektrische Ford Mustang Mach-E moet niet alleen vanwege z'n aandrijflijn een directe Tesla-rivaal zijn, maar doet dat ook op andere gebieden. Ford tracht z'n grote voorbeeld de pas af te snijden door 'hands-free-driving' aan te bieden en komt ook met een handig hulpje voor lange ritten.
Lees verder

Daimler en BMW pauzeren gezamenlijke autonome ontwikkeling
Daimler en BMW laten weten dat ze hun gezamenlijke ontwikkeling van nieuwe autonome technieken alweer op stop zetten. Na een uitgebreide evaluatie komen de merken tot de conclusie dat ze beter hun eigen weg kunnen volgen, hoewel het project naar eigen zeggen wel weer hervat kan worden.
Lees verder

Lightyear test zonnecel-technologie met Tesla en Volkswagen
Lightyear, het Nederlandse merk achter de interessante 'zonneauto' Lightyear One, is begonnen met praktijktests van z'n zonnecel-technologie. Dat gaat nog niet met het eigen product, maar op het dak van een Tesla Model 3 en een Volkswagen Crafter.
Lees verder