vrijdag 12 juni 2020

Autozine: Citroen Grand C4 SpaceTourer als C-Serie

Citroen Grand C4 SpaceTourer als C-Serie
Na de Citroen C3, C3 Aircross SUV, C4 Cactus, C5 Aircross SUV en Berlingo lanceert Citroen nu ook een C-Series-uitvoering van de Grand C4 SpaceTourer. Deze speciale editie onderstreept het Confort et Caractere van het merk en wordt gekenmerkt door speciale kleuren en materialen en comfortverhogende voorzieningen.
Lees verder

Audi bespaart met Aluminium Closed Loop
Audi heeft een traditie als het gaat om het gebruik van aluminium. In 1994 debuteerde de A8 met het baanbrekende lichtgewicht Audi Space Frame. Tot op de dag van vandaag speelt aluminium een belangrijke rol in de materialenmix van het topmodel en andere Audis. Omdat de productie van aluminium veel energie kost, heeft Audi de Aluminium Closed Loop ontwikkeld, een recyclingprogramma dat naast grondstoffen ook energie bespaart.
Lees verder

Stapelvoordeel op Mitsubishi Space Star
De pas geintroduceerde, vernieuwde Mitsubishi Space Star is tijdelijk leverbaar met stapelvoordeel dat kan oplopen tot 1.500 euro. Dit voordeel is opgebouwd uit een prijsverlaging die geldt per 1 juli 2020, extra zomervoordeel en 250 euro aan gratis accessoires.
Lees verder

Peugeot 308 vernieuwd voor 2020
De Peugeot 308 is vernieuwd voor modeljaar 2020. Peugeot introduceert de nieuwe kleur Bleu Vertigo en nieuwe lichtmetalen wielen. In het interieur krijgt het dashboard een volledig digitale Peugeot i-Cockpit en een centraal capacitief touchscreen met een glanzende afwerking. Het model krijgt de nieuwste generatie benzine- en dieselmotoren en een reeks rijhulpsystemen. Het gamma van de Peugeot 308 is bovendien vereenvoudigd. Er zijn voortaan vier uitrustingsniveaus beschikbaar. Daarnaast zijn er voor de zakelijk rijder vier Blue Lease varianten leverbaar.
Lees verder

Kia Soul nu ook als Cargo
Kia Nederland lanceert een bestelversie van de e-Soul. De emissievrij rijdende e-Soul Cargo is speciaal ontwikkeld voor het transporteren van kleine tot middelgrote pakketten en bedoeld in een stedelijke omgeving. Met de Cargo-conversiekit is elke e-Soul Cargo eenvoudig terug te converteren naar een personenauto. De Kia e-Soul Cargo is nu te bestellen vanaf 39.077 euro.
Lees verder

Autotest: Volvo XC40
Volvo heeft zichzelf een duidelijk doel gesteld. Volvo wil de toekomst zo veilig en zo milieuvriendelijk mogelijk maken. De ideale Volvo is daarom een zelfrijdende auto, zodat de bestuurder geen fouten kan maken. Bovendien is dat voertuig elektrisch aangedreven om uitstoot te voorkomen. Zo ver is het echter nog niet, daarom wordt het bestaande aanbod steeds veiliger en milieuvriendelijker. Te beginnen met de XC40.
Lees verder

Porsche Cayenne GTS krijgt achtcilinder
Met de Cayenne GTS en Cayenne GTS Coupe voegt Porsche twee nieuwe uitvoeringen toe aan de SUV-serie. In de nieuwe Cayenne GTS heeft de 3,6-liter biturbo V6 van het vorige model plaatsgemaakt voor een V8 als kloppend hart.
Lees verder