dinsdag 9 juni 2020

Autozine: Toyota Hilux aangepast voor 2020

Toyota Hilux aangepast voor 2020
De Toyota Hilux is vernieuwd. Nieuw voor modeljaar 2020 zijn een aangepast uiterlijk met een nieuwe 2,8-liter motor en verbeterde on- en off-road prestaties. De pick-up belooft ook meer comfort, een verbeterde uitrusting en diverse uitvoeringen die zich richten op de groeiende vrijetijdsmarkt in Europa. Daarnaast geldt het laadvermogen van 1.000 kg en het trekvermogen tot 3.500 kg nu voor alle carrosserievarianten met vierwielaandrijving (Enkele Cabine, Xtra Cabine en Dubbele Cabine).
Lees verder

AIWAYS verscheept eerste auto's
AIWAYS is begonnen met de eerste verscheping van zijn volledig elektrische SUV U5 naar het buitenland. De 500 modellen zijn afkomstig uit de fabriek van het bedrijf in Shangrao (China). De autos zullen volgende maand aankomen op het Franse eiland Corsica. Bewoners en toeristen op het eiland zullen de eerste klanten in Europa zijn die de AIWAYS U5 kunnen ervaren. De U5 kan gehuurd worden bij Hertz Corsica, dat gerund wordt door het lokale bedrijf Filippi Auto.
Lees verder

CASA SEAT opent zijn deuren
CASA SEAT opent zijn deuren en presenteert alle activiteiten die er te ervaren zijn na de fysieke opening, die binnenkort gepland staat. Tijdens de virtuele opening tonen executives van SEAT en interieurdesigner Lazaro Rosa-Violan bezoekers namens SEAT het nieuwe onderkomen dat in het hart van Barcelona is gevestigd, op de hoek van Paseo de Gracia en Avenida Diagonal.
Lees verder

Mazda CX-3 aangepast voor modeljaar 2020
Vanaf volgende maand staat er een vernieuwde versie van de Mazda CX-3 in de Nederlandse showrooms. Als onderdeel van de reeks CX-modellen van Mazda was het nodig om naast de CX-5 ook de CX-3 een update te geven en dat wordt gedaan met een speciale versie, de Sport Selected, die vanaf nu al te bestellen is in een gelimiteerde oplage van 300 stuks.
Lees verder

SEAT beperkt ecologische voetafdruk
SEAT blijft werk maken van het reduceren van de milieu-impact van de productie, en dat betaalt zich uit. Sinds 2010 heeft het merk op de belangrijkste productie-gerelateerde indicatoren (energie- en waterverbruik, afvalproductie, vluchtige organische stoffen en CO2) een vermindering van 43% gerealiseerd. Daarmee ligt SEAT op koers om in 2025 de beoogde halvering ten opzichte van 2010 te realiseren.
Lees verder

Fiat 500 leverbaar als Launch Edition
De elektrische Fiat 500 wordt leverbaar als Launch Edition. De 500 la Prima hatchback, inclusief Easy Wallbox, kost 35.900 euro (exclusief geldende milieu-stimuleringsmaatregelen). Hij onderscheidt zich door zijn panoramische glazen schuifdak. De achterkant heeft een klassieke achterklep en een nieuwe, nu meer uitgesproken spoiler, om de efficientie te verbeteren. De drie op de fundamentele elementen van de natuur geinspireerde kleuren waarin de hatchback uitgerust kan worden zijn: Ocean Green (parelmoerachtig) dat doet denken aan de zee; Mineral Grey (metallic) voor de aarde; en Celestial Blue (drielaags) voor de lucht.
Lees verder

Ford introduceert Fiesta hybrid
Ford breidt het motoraanbod van de Fiesta uit met de 1.0 EcoBoost Hybrid. Deze 48-volt mild hybride aandrijflijn wordt aangeboden in twee vermogensvarianten en belooft een lager brandstofverbruik en meer rijplezier. Daarnaast is de Fiesta leverbaar met nieuwe technologie voor meer comfort, veiligheid en gebruiksgemak, zoals de FordPass Connect-modem en Adaptive Cruise Control met Stop amp; Go en Speed Sign Recognition. De Ford Fiesta 1.0 EcoBoost Hybrid is vanaf nu te bestellen.
Lees verder