woensdag 17 juni 2020

BMW Motorrad verlengt helmgarantie naar 5 jaar.

BMW Motorrad verlengt helmgarantie naar 5 jaar.
De garantietermijn voor alle nieuw verkochte BMW Motorrad helmen is verlengd van twee naar vijf jaar. Motorrijders zijn daarmee dus verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige helm met maximaal draagcomfort en maximale veiligheid.
Lees verder

Statement en presentatie door Oliver Zipse, Voorzitter van de Raad van Bestuur van BMW AG, 100ste Annual General Meeting in München op 14 mei 2020
Statement en presentatie door Oliver Zipse, Voorzitter van de Raad van Bestuur.
Lees verder

De nieuwe MINI Countryman.
De MINI Countryman, de stoere SUV van MINI die ruimte en gebruiksgemak combineert met de typerende MINI uitstraling en rijbeleving, is vernieuwd. MINI zet opnieuw grote stappen op het gebied van interieurruimte, veelzijdigheid, functionaliteit en rijcomfort. De nieuwe MINI Countryman biedt keuze uit twee benzinemotoren en een dieselvariant met MINI TwinPower Turbo technologie en is er ook als plug-in hybride.
Lees verder

De nieuwe BMW X2 xDrive25e – de eerste compacte Sports Activity Coupé met plug-in hybride aandrijving.
Compacte SAC combineert veelzijdige sportiviteit met uitzonderlijke efficiency en een elektrische actieradius tot wel 57 kilometer* – nieuwe design- en uitrustingsdetails ook leverbaar voor conventionele versies van BMW X2.
Lees verder

De nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo.
De BMW 6 Serie Gran Turismo is een uniek voertuigconcept in het premium executive segment dat comfort op lange afstanden combineert met sportief design en intelligente functionaliteit. Vernieuwd design van voor- en achterzijde versterkt de uitstraling en zorgt voor extra sportieve allure.
Lees verder

De nieuwe BMW 5 Serie.
De nieuwe BMW 5 Serie Sedan en nieuwe BMW 5 Serie Touring tillen sportieve, efficiënte en vooruitstrevende karakter naar een nog hoger plan. Het exterieurdesign is uitgebreid ge-update en het interieur is tot in de kleinste details verfijnd. Andere kenmerkende zaken zijn de verbeterde efficiëntie, extra rijdynamiek dankzij elektrificatie van aandrijflijnen en toonaangevende innovaties op het gebied van rijhulpsystemen, bedieningsgemak en connectiviteit.
Lees verder

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé.
De nieuwe BMW 4 Serie Coupé is opvallender en sportiever dan ooit. Met het algehele concept betrekt BMW de berijder sterk bij de rijervaring. De rijdynamische eigenschappen zorgen voor een duidelijk scherper stuurkarakter dan bij zijn voorganger en voor meer onderscheid tussen de nieuwe BMW 4 Serie Coupé en de nieuwe BMW 3 Serie Sedan. Marktintroductie is in oktober 2020, productie vindt plaats in de BMW fabriek in Dingolfing. Prijzen volgen deze zomer.
Lees verder

De nieuwe BMW M5 en BMW M5 Competition.
BMW M GmbH heeft zijn high-performance BMW M5 en BMW M5 Competition naar een nog hoger niveau getild. De modellen zijn stilistisch verfijnd en het bedieningsconcept is verder geperfectioneerd. De 4,4 liter V8 motor met BMW M TwinPower Turbo technologie levert 441 kW (600 pk) vermogen in de BMW M5 en 460 kW (625 pk) in de BMW M5 Competition.
Lees verder