maandag 15 juni 2020

Grands Prix van Azerbeidzjan, Singapore en Japan afgelast

Grands Prix van Azerbeidzjan, Singapore en Japan afgelast
De Grands Prix van Azerbeidzjan, Singapore en Japan zullen dit jaar definitief geen doorgang vinden vanwege het coronavirus, zo heeft de organisatie van de Formule 1 vandaag bekendgemaakt. Eerder deze maand werden nog de eerste acht races voor het herziene seizoen, dat begin juli van start zal gaan in Oostenrijk, gepresenteerd.
Lees verder

Team Redline kwalificeert zich als vijfde voor virtuele 24 Uur van Le Mans
Team Redline heeft zich als vijfde weten te kwalificeren voor de virtuele 24 Uur van Le Mans. Het simraceteam, bestaande uit Max Verstappen, Lando Norris en simracers Atze Kerkhof en Greger Huttu, komt voor de langeafstandsrace uit in de LMP2-klasse met een Oreca 07. Kerkhof nam voor de kwalificatie plaats achter het stuur van de oranje-zilver gekleurde auto en kwam tot een 3:23.971 als snelste tijd, waarmee ze een kleine zes tienden moesten toegeven op Jernej Simon'�i'�, die namens ByKolles -...
Lees verder

Verras je vader op Vaderdag!
Vanaf zijn eerste meters in een kart tot aan zijn Formule 1-debuut heeft Jos Verstappen zijn zoon Max in alle doorlopen stappen begeleid. Zonder zijn vader had Max het nooit zo ver weten te schoppen. Volgende week zondag (21 juni) is het weer Vaderdag, een mooie gelegenheid om alle vaders met een verrassing te verblijden!
Lees verder

Team Redline leidt virtuele 24 Uur Le Mans
Team Redline, het simraceteam, bestaande uit Max Verstappen, Lando Norris en simracers Atze Kerkhof en Greger Huttu, dat in een Oreca 07 in de LMP2-klasse uitkomt in de virtuele 24 Uur van Le Mans ligt na vier uur racen aan kop van de race. Als de race van start gaat maakt Max meteen twee plaatsen goed en pakt daarmee P3 achter Tom Dillmann en Kelvin van der Linde. In de openingsfase van de race geeft de coureur van Aston Martin Red Bull Racing meteen zijn visitekaartje af door de snelste...
Lees verder

Team Redline op P2 in virtuele 24 Uur Le Mans
Team Redline, het simraceteam, bestaande uit Max Verstappen, Lando Norris en simracers Atze Kerkhof en Greger Huttu, dat in een Oreca 07 in de LMP2-klasse uitkomt in de virtuele 24 Uur van Le Mans ligt na acht uur racen op P2.
Lees verder

Noodlot slaat toe voor Team Redline in tiende uur virtuele 24 Uur van Le Mans
Gedurende de nachtelijke uren heeft Team Team Redline, het simraceteam, bestaande uit Max Verstappen, Lando Norris en simracers Atze Kerkhof en Greger Huttu, helaas de strijd in de virtuele 24 Uur van Le Mans moeten staken. De Oreca 07 in de LMP2-klasse met nummer 20 had te kampen met technische problemen met de game, na een groot gedeelte van de eerste elf uur op kop te hebben gereden.
Lees verder