vrijdag 3 juli 2020

Autofans: Bentley Continental GT krijgt bescheiden update

AUTOFANS
Bentley Continental GT krijgt bescheiden update
Bentley geeft zijn coupé en cabriolet een bescheiden zomerupdate. Veel heeft die eigenlijk niet om het lijf: enkele nieuwe kleuren, een nieuw stuur, en een schuifdak dat nu beschikbaar is op alle Continentals.
Lees verder

Nieuwe Maserati MC20 krijgt V6
Maserati heeft meer details vrijgegeven over de motor van de MC20, de nieuwe Italiaan die in september wordt voorgesteld. Die krijgt een huisbereide 3.0 V6 met twee turbo's.
Lees verder

Cringe-alert: Mansory bouwt Ford GT om tot Le Mansory
Als er één tuner is die zich geen fluit aantrekt van heilige huisjes, dan is het ongetwijfeld Mansory. Dat neemt ter gelegenheid van zijn 30ste verjaardag de Ford GT onder handen. Gelukkig blijft de totale productie beperkt tot drie exemplaren...
Lees verder

Deze BMW 303 is de grondlegger van de wereldbefaamde BMW-grille
De nodige inkt is al gevloeid over de nieuwe designrichting die BMW ingeslagen is met de 4 Reeks Coupe. Toch zijn die rechtopstaande niertjes geen smet op de designgeschiedenis van het merk. Kijk maar even mee naar de 303, de BMW die het startschot gaf voor de twee niertjes op de snuit bij het merk.
Lees verder

Line-up Skoda Octavia RS compleet met diesel en benzine (2020)
Begin dit jaar debuteerde de vierde generatie Octavia RS met een plug-inaandrijving van 245 pk. Vandaag vervolledigt Skoda dat aanbod met een klassieke benzine- en dieselkeuze. Wie hoopt op een serieuze pk-boost tegenover generatie 3, die is er aan voor de moeite.
Lees verder